Table of Contents

آزمون OET یا به عبارتی آزمون تخصصی زبان مشاغل علوم پزشکی (Occupational English Test)، آزمونی ویژه برای مشاغل حوزه درمان و علوم پزشکی می باشد که توانایی زبانی افراد را از نظر حرفه ای و تخصصی در این زمینه می سنجد.

پزشکان و یا کارکنان مراکز درمانی که قصد مهاجرت و یا کار کردن در مراکز پزشکی و درمانی خارج از کشور را دارند مانند کشورهای استرالیا، نیوزیلند و سنگاپور می بایست برای اثبات توانایی زبانی خود در سطح تخصصی، در این آزمون شرکت نمایند. این آزمون که توسط مرکز آزمون های بین المللی دانشگاه کمبریج طراحی گردیده است، توانایی زبانی پرسنل و کارکنان مشاغل حوزه درمان و علوم پزشکی را در زمینه تخصصی آنها می سنجد تا افراد باصلاحیت را در اختیار مراکز درمانی انگلیسی زبان قرار دهد.

به علاوه، امروزه کارفرمایان مراکز درمانی به دنبال پرسنلی با توانایی زبانی مناسب در برقراری ارتباط با مراجعه کنندگان و همکاران خود می باشند تا از هرگونه مشکل و تنش در محیط های درمانی جلوگیری نمایند. این آزمون فارغ التحصیلان رشته های پزشکی و درمانی را در فقط در موقعیت های حرفه ای آنها سنجیده و سناریوهایی کاملاً شبیه به یک محیط درمانی را برای بررسی توانایی آنها ایجاد می نماید.

آزمون OET همانند بسیاری از آزمون های بین المللی زبان انگلیسی مانند آیلتس (IELTS) یا تافل (TOEFL) هر چهار مهارت اصلی متقاضیان شامل مهارت شنیداری (Listening)، مهارت درک مطلب (Reading)، مهارت نوشتاری (Writing) و مهارت گفتاری (Speaking) را می سنجد که البته بر پایه و اساس مباحث پزشکی و درمانی می باشد.

این آزمون، چهار مهارت اصلی را با توجه به موارد استفاده در محیط های پزشکی – درمانی دربرمی گیرد:

مهارت شنیداری (Listening) که حدوداً ۵۰ دقیقه طول می کشد، شامل فایل های شنیداری در حوزه درمان و علوم پزشکی است که شرکت کنندگان معمولاً با واژگان آن آشنایی کامل دارند و می بایست نکاتی را که بیمار درباره آنها صحبت می کند کامل کرده و یا به سوالات چهار گزینه ای پاسخ دهند.

در مهارت درک مطلب (Reading) که دقیقاً ۶۰ دقیقه به طول می انجامد، شرکت کنندگان با متونی که در محیط کاری خود دارند به زبان انگلیسی روبرو خواهند شد. به عنوان مثال یک فراخوان در تابلو اعلانات یا یک مقاله تخصصی در زمینه پزشکی – درمانی و تخصصی همان رشته که می بایست آنها را تکمیل کرده یا به سوالات چهار گزینه ای پاسخ دهند.

در مهارت نوشتاری (Writing) که دقیقاً ۴۵ دقیقه طول می کشد شرکت کنندگان می بایست یک نامه ارجاع، برگه ترخیص یا انتقال بیمار و یا مشاوره و راهنمایی برای یک بیمار را بر اساس نکات درمانی بنویسند.

در مهارت گفتاری (Speaking) که حدوداً ۲۰ دقیقه به طول می انجامد شرکت کنندگان یک مصاحبه درمانی و یا مشاوره ای بین پزشک و بیمار را تجربه خواهند کرد.

نکته قابل توجه اینکه در آزمون OET این است که داوطلبان در مهارت های شنیداری و درک مطلب به سوالات مشترک و یکسان پاسخ می دهند ولی سوالات در مهارت های نوشتاری و گفتاری برای هر رشته تحصیلی به صورت اختصاصی و مجزا ارائه می گردد.

مدرک کسب شده از آزمون OET برای مدت زمان ۲ سال دارای اعتبار می باشد. فرم نمره دهی این آزمون در هر یک از مهارت های چهارگانه در ۵ سطح A, B, C, D, E می باشد که اکثر مراکز مهم و بنام در سراسر دنیا حداقل سطح B یا امتیاز ۳۵۰ را قبول دارند حال آنکه در بسیاری از مراکز سطح C نیز قابل قبول می باشد. لازم به ذکر است نمره ذکر شده می بایست انحصراً در هر یک از مهارت های چهارگانه از طرف داوطلب کسب شود.

نمره این آزمون بین ۰ تا ۵۰۰ و با فواصل ۱۰ نمره ای است (مثلاً ۳۴۰،۳۳۰،۳۲۰ و …). در این آزمون نمره کلی (Overall) مانند آزمون آیلتس وجود ندارد.

نتایج تقریباً پس از ۱۶ روز کاری بعد از آزمون از طریق صفحه شخصی ایجاد شده در سایت رسمی OET در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

⭐آموزشگاه زبان عصر ارتباطات کرج⭐

🌟پیشرو در آموزش زبان های خارجی🌟

آدرس : کرج – فلکه اول گوهردشت جنب سینما ساویز ابتدای خیابان دوم غربی

تلفن تماس :

02634212345

02634406940

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 4 = 8