Table of Contents

آزمون GMAT چیست ؟

 آزمون GMAT یک آزمون بین‌المللی معتبر است برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در رشته‌هایی مانند اقتصاد، مدیریت، حسابداری، MBA و غیره را در کشورهای کانادا و آمریکا دارند. در واقع می‌توان گفت برای ورود به این رشته‌ها داشتن مدرک این آزمون امری الزامی و ضروری است. متقاضیان جهت ورود به بیش از ۶۰۰۰ دانشگاه در کشورهای گفته شده باید در این آزمون شرکت کنند. آزمون GMAT مخفف عبارت (Graduate Management Admission Test) بوده و یکی از معتبرترین آزمون‌های دنیا برای ارزیابی و سنجش توانایی‌ها و مهارت های فردی افراد متقاضی برای تحصیل در رشته‌های ذکر شده است. این آزمون، مهارت‌های لازم را برای متقاضیان فعال در رشته‌هایی که پیرامون حوزه‌های مالی، اقتصادی و مدیریتی است، مورد بررسی قرار می‌دهد. آزمون GMAT میزان دانش متقاضیان را از ریاضی، جبر، هندسه، تجزیه‌ی داده و دستور زبان مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌دهد. شاید بتوان گفت این آزمون به گونه‌ای طیف گسترده‌ای از سوالات گوناگون را شامل می‌شود، به گونه‌ای که اگر یک متقاضی بخواهد خود را به طور کامل برای این آزمون آماده کند، باید کتاب‌های گوناگونی نظیر کتابهای ریاضی، فلسفه، منطق، اقتصاد و حتی بعضی از کتاب‌های مختص به آزمونهای هوش را مطالعه کرده تا بتواند نمره قابل قبول در این آزمون را کسب کند.

ویژگی‌های کلی آزمون GMAT

این آزمون معمولا برای پذیرش در رشته های MBA و MPA و DBA گرفته می‌شود.
این آزمون معمولا به صورت کامپیوتری برگزار می گردد.
این آزمون هوشمند میباشد.

باید گفت، متاسفانه آزمون GMAT در ایران برگزار نمی‌شود و متقاضیان شرکت در این آزمون، باید به کشورهای دیگری سفر کنند. کشورهای مانند قطر، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، امارات (دوبی و ابوظبی) و ترکیه (آنکارا و استانبول) که خوشبختانه کشورهای نزدیک به ایران هستند و این امر شرکت در آزمون را برای متقاضیان تسهیل می‌کند. قابل ذکر است که هیچگونه محدودیتی برای متقاضیان برای اینکه در کدام کشور یا مرکز آزمون بدهند وجود ندارد. از کشورهای اصلی برگزار کننده این آزمون می‌توان به آمریکا، چین، کانادا، کره جنوبی و تایوان و غیره اشاره کرد.

درخواست کنندگان و متقاضیان شرکت در آزمون GMAT، باید ابتدا در مورد کلیت این آزمون اطلاعاتی را مطالعه کنند و سپس برای ثبت نام به سایت https://www.mba.com/exams/gmat مراجعه کرده، اکانت شخصی خود را ساخته و اقدام به تکمیل اطلاعات پروفایل خود کنند. در زیر تصویری از صفحه اصلی سایت ثبت نام آزمون را مشاهده می‌کنید.

برای آشنایی کامل و دقیق‌تر با آزمون GMAT، بهتر است با بخش‌های مختلف آن آشنا شوید. این بخش‌ها شامل موارد ذیل است:

۱ . بخش نگارش تحلیلی

۲ . بخش استدلال یک پارچه

۳ . بخش مهارت محاسباتی

۴ . بخش مهارت کلامی

نمره‌ی آزمون GMAT، به صورت یک نمره تفکیکی برای سه بخش جدا از هم و یک نمره نهایی که در واقع ترکیب دو بخش غیرنگارشی آن است برای متقاضی ارائه می‌گردد. حداکثر نمره می‌تواند ۸۰۰ باشد. نمره‌ی بخش نگارش آزمون که در واقع میانگین نمره دو نگارش مستقل متقاضی است، عددی بین ۰تا ۶ خواهد بود. هر دو بخش دیگر آزمون، نمره‌ای بین اعداد ۰تا ۶۰ دارند که پس از محاسبات مشخص، به نمره نهایی تبدیل می‌گردد. به طور کلی، نمره قبولی ۵۴۰ معیار و میانگین است. برای دانشگاه‌های مقصد، در تصمیم‌گیری‌هایی که اندکی دشوار بوده و درواقع بین دو یا چند متقاضی دارای شرایط مشابه رقابت و مقایسه وجود دارد‌، مقامات پذیرش هر دانشگاه، تنها به نمرات کسب شده در آزمون GMAT اتکا نمی‌کنند، بلکه سوابق علمی، کاری، تجربی و دیگر سوابق مرتبط،‌ نحوه ارائه مصاحبه کنندگان و توانایی‌ها و مهارت‌های مرتبط شخصی را نیز مورد بررسی قرار می‌دهند.

 

⭐آموزشگاه زبان عصر ارتباطات کرج⭐

🌟پیشرو در آموزش زبان های خارجی🌟

آدرس : کرج – فلکه اول گوهردشت جنب سینما ساویز ابتدای خیابان دوم غربی

تلفن تماس :

02634212345

02634406940

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


7 − 6 =