IELTS

ACADEMIC IELTS

Table of Contents

 آیلتس آکادمیک 3 الی 18 ماهه در

بهترین آموزشگاه آیلتس کرج

آیلتس در کرج

آموزشگاه تخصصی آیلتس

با ما در بهترین آموزشگاه آیلتس کرج

آیلتس چیست؟

آیلتس مخفف
International English Language Testing system
به معنای سیستم جهانی ارزیابی زبان انگلیسی
یک ازمون برای تشخیص تسلط زبان انگلیسی افرادی که قصد زندگی. کار  و یاتحصیل درکشورهای که زبان ارتباطات انها انگلیسی است
ازمون ایلتس یکی از معتبر ترین ازمون های بین الملی و جهان میباشد .
این ازمون در بیش از ۱۱۰ کشور دنیا برگزار میشود  ایلتس ازمونی بریتانیایی است که درمقابل ازمون امریکایی تافل قرار میگیرد .

داوطلبان باید هنگام انتخاب کشور مقصد در مهاجرت نیز بین این دو ازمون اولیت بندی داشته باشند
این ازمون به دست دانشگاه کمبریج انگلستان و مرکز ایلتس استرالیا برگزار میشود  ودر دانشگاهای نظیر کمبریج و آکسفور و هاروارد قابل استناد است
نمره بندی آزمون ایلتس از ۰تا ۹ میباشد نمره قبولی برای آزمون ایلتس وجود ندارد اما به طور معمول سطح نمره ۵ متوسط و ۶ به بالا خوب تلقی میشود
دانشگاه کمبریج و دانشگاه هاروارد ایلتس با حدقل سطح ۷ را می پذیرند
آزمون ایلتس از ۴ بخش شنیداری(Listening)
خواندن (reading)
نوشتن (writing)
ومکالمه (speaking)
تشکیل شده
که نمره دهی ازمون معدل این چهار بخش میباشد.بخش( Speaking) آیلتس با توجه به زمان برگزاری آزمون یک هفته قبل از آزمون و گاها بعد از آزمون برگزار میشود .

بهترین روش برای سنجش مهارت‌های مکالمه، صحبت رو در روست و آیلتس یکی از شناخته‌شده‌ترین آزمون‌هایی است که از روش مکالمه رو در رو برای سنجش مهارت‌های ارتباطی استفاده می کند که همون  امتحان Speaking  هست. این آزمون که توسط متخصصین آزمون های زبان  در سرتاسر جهان طراحی شده، به شما تصویری دقیق و عادلانه از مهارت های زبان انگلیسی تان می دهد.

روشهای برگزاری آزمون (کتبی و کامپیوتری)

آزمون آیلتس به دو روش کتبی و کامپیوتری
برگزار می شود. روش قدیمی همان آزمون کتبی است که داوطلبان سوالها را روی برگه کاغذی گرفته و سپس با مداد جوابها را بر روی پاسخنامه وارد میکنند. روش جدیدتر که کامپیوتری است سوالها و پاسخ آنها بر روی کامپیوترهای مرکز در برابر داوطلبان قرار میگیرد و آنها با استفاده از کیبورد و ماوس پاسخها را همانجا بر روی کامپیوتر وارد میکنند. شیوه کامپیوتری آزمون آیلتس دارای مزیت هایی همچون عدم نیاز به نوشتن با مداد همینطور دریافت کارنامه سریعتر نسبت به شیوه کتبی بوده و در مقابل برای افرادی که با کامپیوتر آشنا نیستند و سرعت تایپ کندی دارند چالش برانگیز است.
مراحل آزمون آیلتس
آزمون آیلتس در دو مرحله برگزار می گردد. مرحله اول، بخش کتبی آزمون است که مدت ۲ ساعت و ۴۰ دقیقه است. در آزمون کتبی، مهارت های شنیداری، خواندن و نوشتاری مورد ارزیابی قرار می گیرند.مرحله دوم آزمون آیلتس، مرحله گفتاری است. در این بخش مهارت صحبت کردن شما به زبان انگلیسی سنجیده میشود. همچنین بخش های مختلف آزمون نیز شامل شنيداری، خواندن و نوشتاري همگی دريك روز برگزار خواهد شد. فراموش نکنین که آزمون مصاحبه نیز به فاصله يك هفته قبل يا بعد از آزمون كتبي انجام می شود.
تست Listening
ازمون کتبی شما با بخش Listening شروع میشود ، در این بخش که شامل چهار قسمت هست  و برای هر بخش آن 10 سوال طراحی شده  است (جمعا 40 سوال)،  که کلا زمان این آزمون نیز 20 الی 30 دقیقه می باشد.
تست Reading
مرحله ی بعدی بخش Reading  آغاز میشود.  به شما در این بخش  40 سوال داده میشود ، که شما یک ساعت  فرصت دارید  به سوالات پاسخ دهید. متن ها و سوالات دفترچه آزمون همگی از کتاب ها، روزنامه ها، جزوه ها و مجله های غیرتخصصی انتخاب میشود. تسلط شما بر زمان در این بخش  یکی از مهمترین فاکتورهاست.
تست Writing
برای بخش نوشتاری یا همان Writing  یک ساعت زمان در نظر گرفته شده . در این بخش دو موضوع به شما  داده خواهد شد تا درمورد آن متنی بنویسید. با تجربه ای که این سال ها به دست آمده بهتر است که بیست دقیقه را به سوال اول اختصاص دهید. متن نخست باید حداقل در 150 کلمه نوشته شود. چهل دقیقه بعد را نیز میتوانید برای نوشتن موضوع دوم با میزان حداقل 250 کلمه اختصاص دهید. فراموش نکنید که متنهای کمتر از 150 و 250 کلمه نمره کامل دریافت نخواهند کرد.
تست Speaking
و بالاخره بخش مکالمه یا همان Speaking  که شامل مصاحبه است که بین 11 الی 14 دقیقه زمان خواهد برد. اصولا داوطلبان در این بخش خیلی دچار استرس میشوند ولی من به  شما توصیه میکنم که سخت نگیرید ، تصور کنید برای نوشیدن قهوه به کافه ای دعوت شدید . ( روز مصاحبه آروم  باشین و لبخند هم فراموش نکین)  بخش اول مصاحبه شامل سوالات شخصی و عمومی در مورد وضعیت خانوادگی، وضعیت شغلی، محل زندگی داوطلب و سوالاتی راجع به علایق شما خواهد بود. در بخش دوم نیز موضوعی به شما  داده خواهد شد تا در مورد آن دو دقیقه صحبت کرده و عقیده و نظر خود را عنوان کنید.

IELTS

what is IELTS

بخش سوم نیز مصاحبه گر به میزان 4 الی 5 دقیقه در محدوده موضوع عنوان شده با شما بحث و تبادل نظر خواهد داشت.

 

چند نوع ازمون ایلتس برگزار میشود

به طور کلی سه نوع ازمون ایلتس داریم :
آیلتس اکادمیک
ایلتس جنرال
ایلتس لایف اسکیلز

آیلتس آکادمیک چیست؟

کسانی که قصد مهاجرت از طریق تحصیل را دارند باید در ازمون ایلتس اکادمیک شرکت کنند
طبیعتا مهارت های زبانی برای کسی که قصد تحصیل در محیط آکادمیک دانشگاه را دارد با کسی که با مقاصد کاری به کشور انگلیسی زبان مهاجرت کرده متفاوت است. به همین منظور آزمون آیلتس اکادمیک داری لحن رسمی و نوشتاری است . از سوی دیگر آیلتس جنرال به ارزیابی مهارت زبان انگلیسی برای برای زندگی روزمره و کار می پردازد .
ومعمولا لحن
گفتاری و غیر رسمی دارد ‌ .

کاربرد های آزمون آیلتس آکادمیک

به طور کلی آزمون ایلتس اکادمیک ویژه کسانی بوده که قصد دارند برای یکی از مقاطع تحصیلی در دانشگاه های خارجی اقدام کنند. در این حالت باید وارد سایت دانشگاه مد نظر شده و نمره آیلتس آکادمیک مورد نیازجهت اپلای را بررسی کنند. همینطور باید اشاره کرد این آزمون فقط جهت مقاصد تحصیلی کاربرد ندارد بلکه در برخی امور شغلی نیز جزو مدارک مورد نیاز است که یکی از آنها عموماً مشاغل گروه علوم پزشکی می باشد در برخی از کشورها برای اینکه بتوانید در یکی از مشاغل علوم پزشکی فعالیت کنید ملزم به داشتن مدرک آیلتس آکادمیک هستید.

اهداف آیلتس جنرال چیست؟ (General IELTS)
برای اقداماتی مثل استخدام و مهاجرت به کانادا، آمریکا، ایرلند، انگلیس، نیوزلند، استرالیا و … از متقاضی مدرک آیلتس جنرال خواسته می‌شود. مثلاً افرادی که قصد ماندن در استرالیا و در کنار بچه‌ها و نوه‌های خود را دارند، کسب آیلتس جنرال برای آنها کفایت می‌کند. ولی این تست فقط برای مهاجرت نیست؛ بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌های معتبر در سراسر جهان، برای ارزیابی میزان تسلط کارمندان‌شان به زبان انگلیسی، از تست General IELTS استفاده می‌کنند.

همچنین در اغلب این نوع سازمان‌ها داشتن این مدرک، یکی از فاکتورهای ضروری برای استخدام افراد محسوب می‌شود. آزمون آیلتس جنرال به شکل کامیپوتری برگزار نمی‌شود، پس اگر قصد دادن این ورژن از آزمون آیلتس را دارید، باید به سراغ همان روش سنتی آیلتس کاغذی‌ ست، بروید.

در هر دو فرمت آزمونی چهار مهارت سنجیده میشود

هر دو آزمون آکادمیک و جنرال چهار مهارت Writing, Reading, Listening, Speaking را از آزمون دهنگان می سنجد و حتی در مهارت های Listening و Speaking هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند. همینطور در بخش مهارت های Writing و Reading نیز فرمت یکی بوده و در هر دو آزمون دارای دو بخش هستند و در بخش Reading در هر دو آزمون فرد بایدبه 40 سوال پاسخ دهد.

فرق آیلتس اکادمیک با آیلتس جنرال چیست؟

تفاوت های محتوایی آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال
با توجه به اینکه داوطلبان تحصیلی در حین تحصیل در دانشگاه باید بتوانند متون آکادمیک،درسی و علمی را به خوبی درک کنند به همین دلیل در آزمون آیلتس آکادمیک در بخش Reading متن ها از کتابهای آکادمیک و مجلات علمی آورده می شوند تا مهارت داوطلب را در خصوص درک مطالب آکادمیک و دانشگاهی بسنجند.

به همین دلیل می توان گفت سطح لغات در بخش Reading آکادمیک کمی بالاتر بوده و نیاز به دانش واژگان بیشتری است. همینطور در بخش Writing موضوعات داده شده در هر دو تست 1 و 2 نیز مرتبط با موضوعات آکادمیک و علمی بوده تا سطح نوشتاری داوطلب در حوزه نوشتاری آکادمیک مشخص شود.

اما در خصوص آزمون آیلتس جنرال محتوای بخش Reading بیشتر حول موضوعات عمومی مانند تبلیغات، راهنمایی، مسائل روزمره و… بوده تا درک مطلب داوطلب مشخص شود.در بخش Writing آزمون جنرال تسک 1 شامل نوشتن یک نامه و در تسک دوم نیز یک موضوع نوشتاری عمومی می باشد.

سیستم نمره دهی در آیلتس آکادمیک به چه صورت است؟

یکی دیگر از مواردی که هر دو نوع آزمون با یک دیگر تفاوت دارند در بخش محاسبه نمره است . در مهارت Reading سیستم امتیاز دهی متفاوت بوده و داوطلبان با توجه به تعداد سوالات درست از 40 نمره دریافت می کنند. بگذارید با یک مثال ساده این تفاوت را برای شما بازگو کنم.

فرض کنید از 40 سوال در مهارت Reading به 30 امتیاز کسب کرده اید:

30 نمره از 40 در آزمون جنرال یعنی نمره 5
30 نمره از 40 در آزمون آکادمیک یعنی 6
می توان فهمید با توجه به اینکه نمره Reading تشکیل دهنده 25% از کل نمره آزمونی شماست بنابرین تفاوت معنا داری در بخش Reading وجود دارد. در خصوص نمره دهی آزمون آیلتس یک بلاگ کامل برای شما نوشته ایم که می توانید آن را مطالعه کنید

 

هزینه آیلتس آکادمیک چقدر است؟

هزینه ثبت نام ازمون ایلتس  توسط سازمان سنجش آموزش کشور محاسبه و تعیین می‌شود. هزینه آزمون آیلتس در سال 1402 در ایران 8,990,000 تومان (هشت میلیون و نهصد و نود هزار تومان) است. این مبلغ علی‌الحساب بوده و قیمت نهایی ممکن است با این قیمت متفاوت باشد.
در حال حاضر، در وبسایت مراکز برگزارکننده آزمون، هزینه امتحان کامپیوتری آیلتس ۸۴،۹۰۰،۰۰۰ ریال و هزینه آزمون کاغذی آیلتس ۸۸،۹۰۰،۰۰۰ ریال اعلام شده است.

هزینه کنسل کردن آزمون ایلتس 25 درصد هزینه آزمون اصلی آیلتس می باشد.  اما برای کنسل کردن شرایط خاصی دارد که باید رعایت کنید:
۵ هفته مانده به تاریخ آزمون می توانید درخواست کنسلی آزمون را ثبت کنید، در غیر اینصورت هیچ هزینه ای به شما عودت نخواهد شد.
اگر کمتر از ۵ هفته به آزمون مانده باشد تنها در شرایطی که بتوانید ثابت کنید مشکل جدی برای شرکت در آزمون داشتید می توانیددرخواست کنسلی ازمون دهید. (به عنوان مثال ارایه گواهی پزشکی)
هزینه تغییر زمان آزمون آیلتس نیز مانند کنسلی 25 درصد هزینه آزمون اصلی ایلتس می باشد. یعنی ۵ هفته زودتر از تاریخ آزمون آیلتس خود اقدام کنید. ضمنا تاریخ جدید باید نهایتا تا ۳ ماه با تاریخ آزمون اصلی که رزرو کردید، متفاوت باشد. قابل ذکر است که فقط یک بار می توانید تاریخ آزمون را تغییر دهید.

 

IELTS

IELTS FEE

هزینه ثبت نام آزمون آیلتس در کشورهای مختلف
ممکن است شما جزو افرادی باشید که قصد دارید در کشورهای همسایه ایران در آزمون آیلتس شرکت کنید. بنابراین خوب است نگاهی به قیمت این آزمون در کشورهای بدون ویزا بیندازید:
• هزینه آیلتس در کشور ترکیه: بسیاری از ایرانیان برای شرکت در آزمون آیلتس به کشور ترکیه سفر می‌کنند. هزینه آزمون آیلتس در ترکیه برای آزمون کتبی و اینترنتی، ۱۴۰۰ لیر است.
• در کشور گرجستان: به دلیل نزدیکی و راحت بودن سفر به گرجستان، بسیاری از ایرانیان برای شرکت در آزمون آیلتس به این کشور سفر می‌کنند. هزینه آزمون آیلتس در گرجستان، ۵۵۵ لاری گرجستان است.
• در کشور ارمنستان: ارمنستان نیز یکی از گزینه‌هایی است که مردم ایران برای شرکت در آزمون آیلتس انتخاب می‌کنند. هزینه این آزمون در ارمنستان، ۹۷۰۰۰ درام ارمنستان است.
• هزینه IELTS در کشور آذربایجان: همانطور که می‌دانید کشور آذربایجان یکی از کشورهایی است که سفر به آن برای ایرانیان بسیار آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر از سایر کشورها است. به همین دلیل آذربایجان نیز به عنوان مقصدی برای شرکت در آزمون آیلتس به شمار می‌رود. هزینه آزمون آیلتس در آذربایجان، ۳۶۰ منات است.
• در کشور عمان: کشورهای عربی همسایه، همواره یکی از مقاصدی بوده‌اند که مردم ایران به منظور شرکت در آزمون آیلتس به آنها سفر کرده‌اند. هزینه آزمون آیلتس در کشور عمان، ۹۰ ریال عمان است.
• قیمت آزمون آیلتس در کشور بحرین: اگر کشور بحرین را برای شرکت در آزمون آیلتس انتخاب کنید، مبلغی که باید برای ثبت‌نام در این آزمون بپردازید، ۱۱۰ دینار بحرین خواهد بود.
• در کشور کویت: هزینه آزمون آیلتس در کویت، در صورتی که به منظور دریافت ویزای مهاجرت به کشور کانادا باشد ۷۸ دینار ، آزمون اینترنتی ۸۸ دینار کویت و آزمون کتبی۸۵ دینار کویت است.
• در کشور قطر: در کشور قطر باید مبلغ ۱۰۳۰ ریال قطر را به منظور شرکت در آزمون آیلتس بپردازید.
• در کشور مالزی: از آنجایی که اخذ ویزای مالزی نسبت به بسیاری از کشورها آسان‌تر است، بسیاری از افراد برای شرکت در آزمون آیلتس به مالزی سفر می‌کنند. هزینه آزمون آیلتس در مالزی، ۷۹۵ رینگیت است.
• در کشور روسیه: کشور روسیه نیز می‌تواند برای برخی از ایرانیان مقصد مناسبی برای شرکت در آزمون آیلتس باشد. هزینه این آزمون در کشور روسیه،  ۱۵۰۰۰- ۸۰۰۰ روبل است.

آزمون آیلتس آکادمیک در چه کشور هایی برگذار می گردد؟

در کشور های ترکیه / ارمنستان / آذربایجان / روسیه / قطر/کویت / بحرین/عمان و در نهایت ایران برگزار میشود.

IELTS

IELTS exam

چه سازمان یا نهاد بین المللی و یا داخلی متولی برگذاری آزمون آیلتس آکادمیک می باشد؟

زمون آیلتس (IELTS) به طور مشترک متعلق به: مجلس بریتانیا، IDP IELTS Australia و کمبریج ESOL است. در ایران آیلتس (IELTS) تحت نظر IDP برگزار می شود و تمامی موسسات تایید شده سازمان سنجش زیر نظر این سازمان هستند. با مراجعه به وب سایت این موسسات می توانید از نحوه ثبت نام، شرایط و زمان های برگزاری آزمون آیلتس (IELTS) در هر یک اطلاع پیدا کنید.
درچه مراکزی ازمون ایلتس برگزار میشود

 

تهران:
محل برگزاری آزمون اصلی و ماک
شفاهی (Speaking) تمام آزمون ها: شریعتی، متروی قلهک، خیابان کدوئی، کوچه کارون، ساختمان آیلتس تهران (https://goo.gl/maps/gYTsQ4Ma927bdSXu5)
آزمون اصلی
کامپیوتری: شریعتی، متروی قلهک، خیابان کدوئی، کوچه کارون، ساختمان آیلتس تهران (https://goo.gl/maps/gYTsQ4Ma927bdSXu5)
کامپیوتری: فرمانیه غربی، بین خیابان های آقایی و آریا، پلاک ۱۱۸، ساختمان نامی طبقه سوم (https://goo.gl/maps/HHyxKq3BkdK2)
کامپیوتری: فرمانیه غربی، بین خیابان های آقایی و آریا، پلاک ۱۱۸، ساختمان نامی طبقه سوم (https://goo.gl/maps/HHyxKq3BkdK2)
کتبی: فرمانیه غربی، بین خیابان های آقایی و آریا، پلاک ۱۱۸، ساختمان نامی طبقه سوم (https://goo.gl/maps/HHyxKq3BkdK2)

تبریز:
محل برگزاری آزمون اصلی و ماک
شفاهی (Speaking) آیلتس: تبریز، چهارراه باغشمال، خیابان باغشمال، جنب بیمه کوثر- موسسه چیت سازان (https://goo.gl/maps/JoCckDYxoDZi6deB9)
شفاهی (Speaking) ماک: تبریز، ولیعصر، خیابان شهریار، ۲۰ متری صفا (خیابان تجارت جهانی)، برج تجارت جهانی تبریز، طبقه ۱۳، واحد ۸ (https://goo.gl/maps/6yNtzzGkzRT4EX12A)
کتبی: تبریز، ولیعصر، خیابان شهریار، ۲۰ متری صفا (خیابان تجارت جهانی)، برج تجارت جهانی تبریز، طبقه ۱۳، واحد ۸ (https://www.google.com/maps/place/Tabriz+World+Trade+Tower)
مشهد:
محل برگزاری آزمون اصلی
شفاهی (Speaking): مشهد، نبش هاشمیه 6، برج آبان پلازا، واحد اداری 409- موسسه زبانهای خارجی حافظ (https://goo.gl/maps/jJoo7FMugtirbJNs9)
کتبی: مشهد، چهارراه خیام – بلوار شاهد، هتل هما 2 (https://goo.gl/maps/PsMytX7iCYGUWvxx8)
محل برگزاری آزمون ماک
کتبی و شفاهی (Speaking): مشهد، طرقبه، بلوار معلم، نبش معلم ۴، دانشگاه بینالود (https://goo.gl/maps/Du243RcACoLjHMQP9)
اصفهان:
آزمون اصلی و ماک:
کتبی، کامپیوتری و شفاهی (Speaking): اصفهان، خیابان صفه، بالاتر از بیمارستان الزهرا، درب غربی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (درب دندانپزشکی)، مجتمع آزمونهای شهید سلیمانی (تدبیر سابق) (https://www.google.com/maps/place/Tadbir+International+Center,+JM42%2B7C3,+Isfahan,+Isfahan+Province,+Iran/@32.6056392,51.6510363,16z/data=!4m6!3m5!1s0x3fbc377aad9b841d:0xf84c9d9f1a71a83f!8m2!3d32.6056392!4d51.6510363!16s%2Fg%2F11gzrhgm8b?hl=en-IR&gl=ir)
اهواز:
محل برگزاری آزمون اصلی
شفاهی (Speaking) و کتبی: اهواز، زیتون کارمندی،خیابان زمرد، نبش فیاض – موسسه گویا (https://goo.gl/maps/BR3wX2NJ8Ck1NgVQ9)
محل برگزاری آزمون ماک
شفاهی (Speaking) و کتبی: اهواز، بلوار ساحلی شرقی (به سمت شمال) – بعد از پل سفید، نبش خیابان عابدی، هتل پارس (https://goo.gl/maps/s8t5ButQYrLqciqP8)
زنجان:
محل برگزاری آزمون اصلی و ماک
شفاهی (Speaking) و کتبی: زنجان، جاده شهرک، بین قائم 6 و 8 – مرکز تخصصی زبان اکسیر (https://maps.app.goo.gl/ps3odUBmCWpwydR68)
شیراز:
محل برگزاری آزمون اصلی و ماک
شفاهی (Speaking) و کامپیوتری: شیراز، قدوسی غربی بین کوچه ۱۹ و ۱۹ الف ساختمان سوپر سروش طبقه سوم واحد ۱۸ (https://goo.gl/maps/1H3pQy3czAgGCx8b7)
کتبی: شیراز، هتل هما، خیابان مشکین فام، بعد از پارک آزادی (https://goo.gl/maps/4rgQjtUJVJ9pppgK6)
کرج:
محل برگزاری آزمون اصلی
کتبی: کرج، مهرشهر،بلوار ارم، سه راه شهرداری، فاز یک، بلوار دانش، مجتمع فرهنگی تجاری پرشین، طبقه چهارم، سالن اجتماعات.  (https://goo.gl/maps/1KfKw1QpJtpJp77C6)
شفاهی (Speaking): کرج، خیابان بهار (شرع پسند)، بن بست آبان – موسسه رهام (https://goo.gl/maps/nZNzf2FCCXE2)

IELTS

IELTS AND IDP

هر چند وقت یک بار می توان در آزمون آیلتس شرکت کرد؟

 

حتما اطلاع دارید که در آزمون آیلتس رد شدن و یا قبول شدن بی‌معناست. هر مهارت در آزمون آیلتس بین بازه‌ی نمره‌ی ۱ تا ۹ ارزیابی می‌شود. مجموع و میانگین این نمرات نیز نمره‌ای بین بازه‌ی ۱ تا ۹ را تشکیل می‌دهد. موفق شدن در این آزمون بسته به نمره‌ای است که شما مدنظر دارید.
برای مثال اگر دانشگاه کشور مقصد شما برای مهاجرت کسب نمره‌ی ۷ آیلتس را شرط پذیرش بداند، کسب این نمره برای شما به منزله موفقیت است. این مسئله برای مهاجرت‌های کاری نیز صادق است.

اگر بخواهیم به صورت مستقیم پاسخ این سوال را مطرح کنیم، پاسخ این است: هر تعداد دفعه‌ای که شما بخواهید! در حقیقت محدودیتی برای شما به لحاظ شرکت در آزمون آیلتس وجود ندارد.
اگر در آزمون آیلتس شرکت کردید و به نمره مدنظر خود نرسیدید، امکان ثبت‌نام و شرکت مجدد در این آزمون را دارید. این موضوع چه برای آزمون آیلتس آکادمیک و چه آیلتس جنرال کاربرد دارد.
اگر قصد دارید عملکرد خود را پیش از آزمون اصلی مورد ارزیابی قرار دهید، با توجه به هزینه‌ی تقریبا بالای آزمون آیلتس، شرکت در آزمون ماک ‌آیلتس کار منطقی‌تری به نظر می‌رسد. آزمون ماک ‌آیلتس این امکان را به شما می‌دهد تا پیش از شرکت در آزمون اصلی آیلتس، همه‌ی آن چیزی را که از خودتان انتظار دارید بسنجید.
مجاز بودن تعداد دفعات شرکت در آزمون آیلتس به این معنا نیست که بدون آمادگی در این آزمون شرکت کرد. منطقی و عاقلانه این است که حتما پیش از آزمون آمادگی‌های قبلی را کسب کنیم. تلاش، تمرین و تکرار سه مولفه‌ی اصلی برای موفقیت در این آزمون به حساب می‌‎آید.
آیلتس کاغذی به طور منظم هر هفته برگزار میشود و آزمون آیلتس آکادمیک 4 بار در ماه و آزمون آیلتس جنرال 2 بار در ماه برگزار می‌شود. در مجموع 48 بار در سال آزمون آیلتس آکادمیک و 24 بار آزمون آیلتس جنرال برگزار میشود.

IELTS

IELTS

چرا دوره های مقدماتی آیلتس برای موفقیت در آزمون آیلتس آکادمیک مهم هستند؟

 

PRE IELTS

PRE IELTS

یکی از مهم ترین عوامل موفقیت در آزمون آیلتس، شرکت در دوره های آمادگی آیلتس است، اما سوال اینجاست، که نمیشه با مطالعه خودخوان موفق شد و واقعا شرکت در این دوره ها ضرورت دارد؟
آزمون آیلتس همانند کنکور سراسری است و تنها تسلط بر منابع و مباحث کافی نیست، شما باید علاوه بر تسلط بر مهارت ها باید تکنیک های آن، نکات مهم، تکنیک های تست زنی، مدیریت زمان و مدیریت استرس و چالش ها را بلد باشید.
شما میتوانید به طور خود خوان منابع آیلتس را مطالعه کنید و بر تمامی مباحث تسلط پیدا کنید و در نهایت در دوره تکنیک های آیلتس شرکت کنید و کامل برای آزمون آماده شوید.
ذکر این نکته مهم است، که اگر در صدها دوره تخصصی آیلتس در بهترین مراکز با بهترین کیفیت شرکت کنید، اما خودتان انگیزه کافی برای مطالعه و تمرین نداشته باشید، معجزه ای رخ نخواهد داد.
اگر شما در دوره های آمادگی آیلتس شرکت کنید، اما تمرین حل نکنید و مطالعه مستمر نداشته باشید، موفق نخواهید شد.
اولین عامل موفقیت خود شما هستید، که باید با اراده و انگیزه کافی در دوره ها شرکت کنید، آموزش ببینید و تمرین حل کنید، تا اشکالاتتان شناسایی شود.
دوره های آموزشی تنها 30 درصد عامل موفقیت شما هستند و 70 درصد باقی مانده تلاش و اراده شماست، البته توجه داشته باشید، دوره ی خوب شرکت کنید، دوره ای که مناسب سطح و هدف شماست.

 

مسیر آزمون آیلتس برای رسیدن به یک نمره خاص این قابلیت را دارد، که گاها بسیار کوتاه و گاها بسیار بسیار طولانی و حتی در مواردی بی سرانجام شود.
اساتیدی که ساختار آزمون را به طور دقیق می شناسند، می توانند با ارزیابی دقیق، نمرات شما در هر مهارت را به طور دقیق ارزیابی کرده و نقاط ضعف و قوت شما را مشخص نمایند.
به عنوان مثال برای داوطلبی که یک نمره اورال می خواهد.
( به عنوان مثال نمره 6.5 ) کافی است، در دو مهارت نمره 6 و در دو مهارت نمره 6.5 کسب نماید و یا اگر در سه مهارت نمره 6 کسب کند باید در یک مهارت نمره 7 را بدست آورد.
اینجاست، که تاثیر یک استاد قابل مشخص می شود.
چرا که بین مهارت های شما آن مهارتی که قابلیت کسب نمره 7 دارد را تعیین می کند.
و سعی میکند، بیشترین تمرکز را بر روی آن قرار دهد و در این مورد گرفتن سه نمره 6 در سه مهارت دیگر کار بسیار راحت تری برای شما می شود.

 

بعد از آگاهی از میزان دانش زبان انگلیسی خود و همچنین آشنایی با آزمونی که پیش رو دارید، نوبت به انتخاب مسیر مناسب جهت کسب آمادگی برای آزمون آیلتس است.
از یکی از راه­‌های زیر می‌­توانید برای این آزمون آماده شوید:
• شرکت در دوره­‌های گروهی آزمون آیلتس در موسسات مختلف
• کمک گرفتن از یک معلم خصوصی مجرب
• به ­صورت خودآموز (Self-study) در منزل
تصمیم­‌گیری برای این مرحله، به عوامل زیر وابسته است:
• مدت زمانی که فرصت دارید تا برای آزمون آیلتس آماده شوید.
• میزان دانش ابتدایی شما از زبان انگلیسی.
• مقدار بودجه‌­ای که جهت کسب آمادگی برای آزمون در نظرگرفته‌­اید.
• نمره‌­ای که لازم دارید.
• مدل یادگیری شما

 

برای آمادگی جهت آزمون آیلتس از سطح ابتدایی می‌بایست در دوره‌هایی شرکت کنید که در ابتدای کار روی تقویت دانش عمومی زبان وگرامر شما تمرکز می‌کنند. بدین صورت که در طول دوره‌های مذکور با تکنیکی مبتنی بر گرامرهای پرکاربرد آیلتس، راه را برای موفقیت شما در آزمون آیلتس هموار می‌کنند.
شرکت در کلاس‌های آمادگی جهت آزمون آیلتس از سطح ابتدایی به معنای تضمین موفقیت شما نیست.
همانگونه که عنوان شد، آیلتس چیزی جز تسلط بر زبان انگلیسی نیست. برای آن دسته از عزیزانی که وقت کافی ندارند و مدرک آیلتس برایشان ضروری است، نمی‌توان صرف حضور در کلاس‌ها را کافی دانست. ذهن شما نیاز دارد تا آنجا که امکان دارد با زبان انگلیسی در ارتباط باشد. سعی کنید برای یادگیری زبان انگلیسی در تایم‌های خارج از تایم کلاس‌ها، خود را با فعالیت‌هایی همچون تماشای فیلم مناسب با سطح خود، شنیدن پادکست‌های مرتبط با زبان انگلیسی و اخبار سرگرم نمایید.

بعد از انتخاب مسیرمناسبتان برای آمادگی جهت آزمون آیلتس و یافتن دوره­‌های آموزشی مربوط به آن (در صورت نیاز)، نوبت به برنامه­‌ریزی منظم و نتیجه‌­بخش برای کسب نمره بالا و تسلط کامل بر مهارت­‌های زبان انگلیسی است.
در صورتی که در در کلاس‌­های گروهی یا خصوصی شرکت کنید، اساتید شما برنامه‌های هدفمندی متناسب یا شیوه تدریس خودشان به شما ارائه می­‌دهند، اما در صورت انتخاب هر یک از سه مسیرکسب آمادگی آزمون آیلتس، در برنامه‌­ریزی خود می‌­بایست به نکات زیر توجه کنید.

• مدت زمانی که هر روز یا هر هفته می‌­توانید صرف مطالعه برای آزمون آیلتس کنید را مشخص نمایید. به مراتب بهتر است که هر روز ساعتی را به مطالعه اختصاص دهید، به جای این که در آخرهفته، چندین ساعت وقت بگذارید.
• سعی کنید در 5 یا 6 روز از هفته حتما مطالعه زبان انگلیسی داشته باشید. این زمانی بهتر است، وقتی باشد که شما تمرکز کافی داشته و خیلی خسته نباشید.
• هر یک از مهارت­‌های آزمون آیلتس را به صورت زیر از خود آزمون بگیرید:
برای مهارت­‌های ریدینگ و لیسنینگ، یک یا دو بخش از فایل صوتی و یک متن از سه متن ریدینگ را پاسخ دهید.
مدتی که ریدینگ را تمام کرده‌­اید را، وقت گرفته و توجه کنید که چند دقیقه بیشتر از 20 دقیقه‌­ای که در زمان آزمون اصلی برای هر متن وقت دارید، طول کشیده تا همه سوالات را پاسخ دهید.و سعی کنید به تدریج این زمان را کاهش دهید.
سپس پاسخ­‌هایتان را از روی پاسخ­نامه تصحیح کنید. ضروری است که علت اشتباه بودن پاسخ‌­های غلط خود را بررسی کنید. برای این منظور، فایل صوتی را چند بار گوش دهید تا دقیقا جمله‌­ای را که خوب نشنیده­اید را متوجه شوید. در صورتی که بخش زیادی از فایل صوتی را کاملا متوجه نشده­اید یا تعداد پاسخ­های اشتباه شما زیاد است، بهتر است tapescript آن را بنویسید. این کار در افزایش قدرت گوش شما در مهارت لیسنینگ بسیار موثر است. قسمتی از متن ریدینگ که مربوط پاسخ اشتباه است، بخوانید و سعی کنید مفهوم آن را خوب درک کنید. در اینجا هم اگر تعداد سوالات زیادی را درست پاسخ ندادید، از اول تا آخر متن را خوانده و مفهوم و نکته اصلی هر پارگراف را برای خود بنویسید. این تمرین برای ‌‌‌‌تقویت درک مطلب شما بسیار مفید است و به این ترتیب از پس همه سوالات مفهومی ریدینگ آیلتس برخواهید آمد.
• کلماتی که معنی یا مفهوم آن­ها را نمیدانید، یادداشت کرده، معنی آن­ها را بیابید و در طول هفته بعدی حفظ کنید. به علاوه مطمئن شوید که دیکته آن­‌ها را به خوبی یادگرفته­‌اید.
• بعد از به­‌خاطر سپردن هر واژه جدید، مطمئن شوید که می‌­توانید از آن در رایتینگ و اسپیکینگ خود استفاده کنید. برای این منظور می­‌بایست سعی کنید برای هر واژه چند جمله بسازید تا با نحوه به کارگیری آن در جملات به خوبی آشنا شوید.
• برای موضوعات مختلف لیست واژگان ایجاد کنید و آنها بارها و بارها بخوانید، و خواهید دید که با بسیاری از این کلمات دوباره مواجه خواهید شد.
• در مورد مهارت رایتینگ آزمون آیلتس، ابتدا برای هر دو تسک 1 و2 موضوعاتی که مورد علاقه­‌تان باشد را انتخاب کنید. با تسک 2 آغاز کنید و زیر کلیدواژه‌ای آن خط کشیده، سپس برای پاسخی که درذهن دارید یک plan بنویسید. این طرح باید شامل نکات و واژگان مهمی باشد که در هر یک از دو پاراگراف بدنه­ی رایتینگ، می­‌خواهید بنویسید. به علاوه به آنچه برای بخش‌­های مقدمه و نتیجه­‌گیری در ذهن دارید هم می­‌توانید اشاره کنید. نوشتن plan را برای موضوعات مختلف تمرین کرده و سعی کنید مدت زمان نوشتن آن را تا 5- 7 دقیقه کاهش دهید چرا که برای نوشتن این تسک در آزمون آیلتس40 دقیقه فرصت خواهید داشت.
زیر کلیدواژه‌­های تسک 1 خط کشیده و سعی کنید نکات مهم  ذکر شده در تصویر را یادداشت کنید. از آن­‌جایی که به طور استاندارد شده در را  بسته به مدت زمان طولانی شما – اگر برای زمان نوشتن کار وقت نکشید ، یک برنامه برای کار شماره 2 ی دقیقه برای نوشتن تسک 1 فرصت دارید، این مرحله بیشتر از 3 دقیقه نباید به طول انجامد. پس تمرین کنید تا به این زمان برسید.
پس از کسب مهارت در نوشتن plan تسک 2 و نکات کلیدی تسک 1، سراغ نوشتن متن کامل بروید. متن­‌هایی اولیه را بدون زمان­‌بندی بنویسید تا قوانین و نحوه نوشتن را خوب یادبگیرید، اما پس از مدتی، می­‌بایست بر روی سرعت نوشتنتان کار کرده و رایتینگ را در وقت مقرر آزمون بنویسید.
• برای اسپیکینگ آزمون آیلتس، ابتدا بخش اول و دوم آن را تمرین کنید و پس از کسب مهارت نسبی در این دو بخش، تمرین بخش سوم را نیز آغاز کنید و هر سه بخش را در زمان بندی مشخص شده، به صورت یک آزمون اسپیکینگ، یک‌جا انجام دهید.
• هنگامی که از رایتینگ خود بازخورد دریافت می­‌کنید، هرگونه اشتباه گرامری را بررسی کرده و این موارد را با یک کتاب یا سایت گرامر ربان انگلیسی تمرین کنید. بنابراین با نحوه استفاده از این گرامر در رایتینگ بعدی خود کاملاً آشنا خواهید شد و هنگام آزمون آیلتس این اشتباه را تکرار نخواهید کرد.
• برای تمرین اسپیکینگ، موضوعی را (بیشتر از بخش دوم اسپیکینگ) انتخاب کرده و در حالی که صدایتان ضبط می­‌شود، به مدت 2 دقیقه در مورد آن صحبت کنید. سپس صدای ضبط شده­‌تان را گوش دهید و اشتباهات گرامری و تلفظی خود را پیدا کنید و تعدادی از واژگان مرتبط با آن موضوع را در ذهن خود مرور کنید. حالا مجددا در مورد آن صحبت کنید و این بار سعی کنید، اسپیکینگ بهتری را ارائه دهید.

• سعی کنید تمرین هر چهار مهارت آزمون ایلتس را به صورتی که گفته شد، هر روز انجام دهید و در صورتی که زمان برای تمرین هر چهار مهارت در یک روز وقت کافی ندارید، یک روز مهارت لیسنینگ و ریدینگ و روز بعدی مهارت رایتینگ و اسپیکینگ را تمرین کنید.

از پایه تا آیلتس آکادمیک نمره 6 الی 7 چقدر زمان نیاز است؟

IELTS

IELTS

اکنون با بررسی عوامل موثر بر زمان لازم برای موفقیت در این آزمون مشخص می‌کنیم که دریافت مدرک آیلتس چقدر زمان می‌برد. به طور کلی استفاده از دستورالعمل ثابت و یکنواخت برای تمام افراد کار اشتباهی بوده و انجام برنامه‌ریزی شخصی از اهمیت بالایی برخوردار است. در این میان جزئیات مربوط به تعیین زمان لازم برای گرفتن مدرک آیلتس شامل موارد زیر است:

1. سطح عمومی زبان شما: در صورت تسلط بالا بر روی مهارت‌های مختلف زبان انگلیسی به مدت زمان کمتری برای آماده شدن در آزمون آیلتس احتیاج دارید.

2. میزان فشردگی کلاس یا دوره‌ها: در صورتی که قصد طی کردن مسیر موجود با سرعتی بالاتر را دارید، بهتر است در دوره‌های فشرده و فوق فشرده آزمون آیلتس شرکت کنید.

3. میزان تلاش و مطالعه شما: میزان مطالعه و تمرین شما وابسته به تلاش و پشتکار شما بوده و نقش مهمی در تعیین مدت زمان لازم برای موفقیت در آیلتس دارد.

مطالعه برای آزمون آیتلس به معنی این است که آزمون آیلتس (IELTS) را اول باید خوب بشناسید. مهم است که بدانید مهارت های امتحان چه چیز هایی هستند، نه فقط مهارت های زبان. چیز هایی که باید بشناسید شامل:
•    فرمت آزمون آیلتس (IELTS)
•    مهارت هایی که در بخش ریدینگ، لیسنینگ، اسپیکینگ و رایتینگ مورد ارزیابی قرار می گیرند
•    محدوده استراتژی هایی که باید به کار ببرید
هستند. بهترین راه برای این کار شرکت در آزمون آنلاین آیلتس (IELTS) است.
بهترین راه برای کسب این مهارت ها، شرکت در آزمون آزمایشی آیلتس (IELTS) است. این آزمون ماک که کاملا شبیه به آزمون آیلتس (IELTS) اصلی برگزار می شود، به شما کمک میکند که هم نقاط ضعف و قوت تان را تشخیص بدهید و هم خودتان را در شرایطی شبیه به روز برگزاری آزمون محک بزنید.

سطح کلی زبان انگلیسی خود را بالا ببرید

آیلتس (IELTS) یک آزمون زبان انگلیسی است بنابراین هرچه سطح زبان انگلیسی شما بالا تر باشد نمره نهایی آزمون شما مشخصا بهتر خواهد بود. تنها مطالعه برای آیلتس (IELTS) و تمرین کردن با آزمون های آزمایشی کافی نخواهد بود اگر سطح دانش شما از این زبان به اندازه کافی بالا نباشد.
همانطور که گفته شد این کار احتمالا آهسته ترین بخش شما برای آمادگی برای آزمون است. بیشتر مدارس و آموزشگاه های زبان انگلیسی حداقل شش ماه زمان می گذارند تا سطح زبان آموزی که در سطح ۱ قرار دارد را بالا ببرند.

چطور از لیسنینگ (Listening) نمره 6الی ۷ آیلتس بگیریم؟
برای کسب نمره ۶ الی ۷ در بخش ليسنينگ آيلتس، باید بتوانید 75% از سؤالات آزمون را به‌درستی پاسخ دهید. بنابراین باید بتوانید مکالمات و سخنرانی‌هایی را در زمینه‌های مختلف درک کنید. گام‌های موثر برای کسب نمره ۶ الی ۷ در بخش شنیداری آیلتس:
• سطح مهارت شنیداری خود را ارزیابی کنید: قبل از شروع برنامه‌ریزی برای مطالعه، مهم است که سطح مهارت شنیداری خود را ارزیابی کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا یک برنامه‌ریزی مؤثر برای آزمون داشته باشید.
• روی نقاط ضعف خود تمرکز کنید: پس از ارزیابی سطح مهارت شنیداری خود، باید روی نقاط ضعف خود تمرکز کنید. برای این کار می‌توانید از منابع آموزشی مختلف کمک بگیرید.
• به طور منظم تمرین کنید: برای کسب نمره ۶ الی ۷در بخش شنیداری آیلتس، باید به طور منظم تمرین کنید تا مهارت‌های شنیداری خود را تقویت کنید. شما می‌توانید از منابع مختلفی مثل فیلم‌های انگلیسی زبان، پادکست‌ها و سخنرانی‌های TED استفاده کنید.
• در آزمون‌های تمرینی شنیداری آیلتس شرکت کنید: شرکت در آزمون‌های تمرینی شنیداری آیلتس به شما کمک می‌کند تا با نحوه آزمون آشنا شوید و نقاط ضعف خود را شناسایی کنید.

از ریدینگ (Reading) چگونه ایلتس ۶ الی ۷ بگیریم؟
تا اینجای مسیر با دو مهارت شنیداری و گفتاری آشنا شدیم. حالا در بخش ریدینگ چطور آیلتس ۶الی ۷ بگیریم؟ برای کسب نمره  در بخش ریدینگ آیلتس، باید بتوانیم ۷۵٪
از سؤالات آزمون را به درستی پاسخ دهیم. این بدان معناست که باید بتوانید متن‌های پیچیده را در زمینه‌های مختلف درک کنیم و به سؤالات آن را جواب دهیم. گام‌های مؤثر برای کسب نمره ۶الی ۷
در بخش خواندن آیلتس:
• روی مهارت‌های درک مطلب خود تمرکز کنید: یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود مهارت ریدینگ، تمرین درک مطلب است. می‌توانید از منابع مختلفی مانند کتاب‌ها، مقالات و سایت‌های خبری برای تمرین درک مطلب استفاده کنید.
• روی دایره واژگان خود کار کنید:  باید بتوانید معنی کلمات و عبارات پیچیده را درک کنید. می‌توانید با مطالعه لغت‌نامه‌ها و خواندن کتاب‌ها و مقالات انگلیسی، دامنه واژگان خود را گسترش دهید.
• مهارت‌ خلاصه‌نویسی را تمرین کنید: برای دریافت نمره در این بخش، باید خلاصه‌ای از متن‌های پیچیده را ارائه دهید. می‌توانید با تمرین خلاصه‌نویسی متن‌های انگلیسی، روی مهارت‌های خلاصه‌نویسی خود کار کنید. خلاصه‌نویسی از جمله مهارت‌هایی است که در آزمون تافل هم می‌توانید از آن استفاده کنید.

از رایتینگ (Writing) چگونه آیلتس ۶ الی ۷ بگیریم؟
حالا نوبت این است که بدانیم در بخش نوشتاری، چطور آیلتس ۶ الی ۷ بگیریم؟ برای کسب نمره در بخش نوشتاری آیلتس، باید بتوانیم یک مقاله 150 کلمه‌ای در تسک 1 و  یک نامه 250 کلمه‌ای در تسک 2 بنویسیم. استفاده از ساختار صحیح گرامر و استفاده درست از لغات در نمره دهي شما بسیار مؤثر است. گام‌های مؤثر برای کسب نمره  در بخش نوشتاری آیلتس:
• روی مهارت‌های نگارشی خود تمرکز کنید: برای کسب نمره ۶ الی ۷ در بخش رایتینگ آیلتس، باید بتوانید از گرامر صحیح، واژگان مناسب و وضوح در نوشتن خود استفاده کنید. می‌توانید با مطالعه کتاب‌های آموزشی گرامر انگلیسی و تمرین نوشتن مقاله و نامه، روی مهارت‌های نگارشی خود کار کنید.
• به ساختار نوشته‌های خود توجه کنید: بخش نوشتاری آیلتس، باید بتوانید نوشته‌های خود را به طور واضح و منطقی سازمان‌دهی کنید. می‌توانید با ایجاد طرح‌هایی برای مقالات و نامه‌های خود، روی سازمان‌دهی نوشته‌های خود کار کنید.
• روی دامنه واژگان خود کار کنید: برای کسب نمره  باید توانایی استفاده از طیف گسترده‌ای از کلمات و عبارات را داشته باشید. با مطالعه لغت‌نامه‌ها و خواندن کتاب‌ها و مقالات انگلیسی، دامنه واژگان خود را گسترش دهید.

منابع آزمون آیلتس آکادمیک چه کتاب هایی هستند؟

IELTS sources

sour

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− 1 = 3